Συχνές ερωτήσεις
 
Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να ανεβάσω το εικονίδιο μου;

Πηγαίνετε στο λογαριασμό σας και μετά επιλέξτε το εινονίδιο. θα είσαι σε θέση να επιλέξεις εικονίδιο του λογαριασμού σου ή να ανεβάσεις μια φωτογραφία απο τον υπολογιστή σου. Εάν η ενότητα των φωτογραφιών είναι εγκατεστημένη, απο τη σελίδα προβολή φωτογραφιών, μπορείς να ορίσεις το προκαθορισμένο εικονίδιο σου.

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ το προφίλ μου;

Πηγαίνετε στο λογαριασμό σας και μετά επιλέξτε προφίλ. Θα είσαστε σε θέση να επεξεργαστείς τις πληροφορίες του προφίλ σου, όπως επικεφαλίδα, περιγραφή, φύλο κ.τ.λ.

Πώς μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα σε χρήστη;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να στείλεις προσωπικό μήνυμα σε ένα χρήστη: 1) Να κάνεις κλικ στο εικονίδιο της ηλεκτρονικής διεύθυνσης στο ατάλογο του μέλους και μετά να επιέξετε δημιουργία. Στο πεδίο Παραλήπτης, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του χρήστη που θέλετε να στείλετε μήνυμα. Εάν το όνομα χρήστη υπάρχει, θα εμφανιστεί ενώ πληκτρολογείται. TΑυτό θα σας βοηθήσει στο να πληκτρολογήσετε το σωστό όνομα χρήστη. 2)Απο το προφίλ ττων χρηστών κάνε κλικ στο Αποστολή μηνύματος.

Μπορώ να δω τα μηνύματα που έστειλα;

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αλληλογραφία μέλους στο μενού και κάντε κλικ στο Εξερχόμενα. Αυτό θα σας μεταφέρει στο Εξερχόμενα σας το οποίο περιέχει μηνύματα και ευχές που έχετε στείλει. Μπορείτε να έχετε μόνο τα μηνύματα της οθόνης ή απλά Χαιρετισμούς τοποθετώντας ένα σημάδι ελέγχου δίπλα ό, τι θέλετε να δείτε. Αφαίρεση ένα σημάδι ελέγχου δίπλα Μηνύματα για παράδειγμα θα εμφανίσει τα πάντα, αλλά Μηνύματα και αντίστροφα.

Έχω στείλει λάθος μήνυμα, μπορώ να το ανακτήσω;

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αλληλογραφία μέλους στο μενού και κάντε κλικ στο Trash. Αυτό θα εμφανίσει όλα τα μηνύματα και οι χαιρετισμοί που έχουν διαγράφεί. Επιλέξτε τι θέλετε να ανακτήσετε και κάντε κλικ στο Επαναφορά Το μήνυμα (ες) που έχει επιλεγεί θα είναι τώρα πίσω στο Inbox σας.

Τα μηνύματα μου μένουν εδώ μόνιμα εκτός αν τα διαγράψετε;

Για να εξοικονομήσει χώρου στον server μας και για να εξασφαλιστεί οτι χώρος λειτουργεί, τα παλιά μηνύματα ίσως αφαιρούνται περιοδικά ανα εξάμηνο.

Πώς λειτουργεί η συνδρομή ;

Όταν γίνεις συνδρομητής σε άλλο χρήστη, το προφίλ του χρήστη αυτού θα προβάλεται στη σελίδα των συνδρομών σου. Αυτό εφαρμόζεται και όταν γίνεται συνδρομητής σε ενέργειες άλλων χρηστών όπως μπλοκς κ.τ.λ.

Ένα μέλος με παρενοχεί, τι μπορώ να κάνω;

Εάν ένα μέλος του site σας παρενοχλεί, να αγνοήσεις ή να αποκλείσεις αυτόν τον χρήστη. Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή.

Γιατί ο λογαριασμός μου τερματίστηκε;

Εμείς εφαρμόζουμαι αυστηρά τους όρους και προύποθέσεις υπηρεσίας μας και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βεβαιωθούμαι ότι όλοι οι χρήστες τους ακολουθούν. Ο λογαριασμός σας ενδέχεται να έχει τερματιστεί λόγω παραβίασης των Όρων & προϋποθέσεις της Υπηρεσίας (aka TOS). Αν αισθανθήκατε ότι ο λογαριασμός σας τερματίστηκε χωρίς πιθανή αιτία, σας ζητούμε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή

Γιατί η κατάσταση προφίλ μου λέει Έγκριση;

Ο διαχειριστής μπορεί να επιλέξει αυτή τη κατάσταση για το προφιλ για πρώτη φορά πριν την ένταξη στην ιστοσελίδα.

Γιατί δεν μπορώ να να συνδεθώ με το λογαριασμό μου;

Οι πιθανότητες είναι να έχει ορθογραφικά λάθη ο κωδικό σας ή είχατε στα Caps Lock και να πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασης. Δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας με CAPS LOCK off. Αν αυτό αποτύχει, μπορείτε να ζητήσετε έναν κωδικό πρόσβασης που θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά την εγγραφή σας.